Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować klikając tutaj
Wizyt w serwisie: 216230605
RIO :: Zobacz temat - Konfiguracja dokumentów na nowy rok
Witamy na stronach forum dyskusyjnego prowadzonego przez Regionalne Izby Obrachunkowe. Treści publikowane w tym forum przez pracowników Izb są ich indywidualnymi opiniami i nie mogą być traktowane jako stanowisko Regionalnych Izb Obrachunkowych. Pragnąc przestrzegać obowiązującego prawa oraz zachować merytoryczny charakter dyskusji informujemy, że komentarze pozamerytoryczne, obraźliwe, utrzymane w tonie lekceważącym osoby trzecie lub zawierające jednoznaczne oskarżenia wobec tych osób będą usuwane.Niniejsze forum nie jest biurem ogłoszeń - posty reklamowe będą usuwane.
Wysłany: Sro Sty 25, 2023 11:26 am Temat postu: Konfiguracja dokumentów na nowy rok
Mam problem z Besti@. Otóż pierwszy raz moja kierowniczka zdecydowała, aby w Uchwale – plan dochodów i wydatków prowadzony był w niepełnej szczegółowości. Wydawało mi się, że sprawa jest prosta, bo wystarczy nie zaznaczać „ptaszkiem” tej opcji W –Konfiguracji dokumentów planistycznych - i wszystko będzie dobrze. Ale już pierwszy problem pojawiła się podczas tworzenia Zarządzenia dotyczącego zmian w budżecie. Pomimo tego iż w zakładce „Konfiguracja dokumentów planistycznych” w ZARZĄDZENIU - zaznaczone mam kolumny – Wartości, Wartość przed zmianą, Wartość po zmianie – w Zarządzeniu zmieniającym budżet - pokazuje się tylko kolumna –Wartość – Besti@ nie pobiera danych z planu, nie ma tez kolumny – Wartość przed i wartość po zmianie. Będę wdzięczna za każdą sugestie. Dodam, że przy próbie stworzenia Uchwały zmieniającej budżet kolumny pokazujące wartość przez i po zmianie są widoczne i plan się zaczytuje.
Ta opcja powinna być zaznaczona i problem zniknie.
"Wydawało mi się, że sprawa jest prosta, bo wystarczy nie zaznaczać „ptaszkiem” tej opcji W –Konfiguracji dokumentów planistycznych'
When the tasks are updated and taken on together, they feel so new and exciting. Learn how to do each move so you can get through every trap. For every move to work, you need the right plan. Even though the geometry dash game is annoying, don't miss it. You will be drawn into every beat of music or dance as you climb steep levels.
Wysłany: Sob Sty 04, 2025 12:12 pm Temat postu: Walmart Gift Card Balance
It is possible to perform the second step (checking to find out what the purchase was made with your card). With this option, you might be able to utilize the information (date, time, and place of purchase).
Walmart Gift Card Balance
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach